streda 7. januára 2015

Máte problém vyjsť po schodoch? Pomôžu Vám schodiskové sedačky

Pre starších ľudí alebo zdravotne postihnutých predstavujú schody nielen prekážku, ktorú nie je ľahké zdolať, ale aj značné bezpečnostné riziko. Mnoho domácich úrazov sa stáva na schodoch. Radšej neriskujte a zdolávajte schody jednoducho a bez námahy! Pomôžu vám schodiskové sedačky.

         Do interiéru vášho domova určite skvele zapadne schodisková sedačka Flow, ktorá vám štýlovo sprostredkuje jednoduchý pohyb medzi poschodiami vášho domu. Flow je jeden z najmodernejších schodiskových výťahov, ktorý v sebe kombinuje elegantný dizajn a majstrovskú remeselnú prácu.
    
     Každá schodisková sedačka Flow sa zhotovuje so zvláštnym odborným umom a precíznosťou priamo na mieru každému z klientov. Schodiskový výťah Flow presne kopíruje dráhu schodov a poskytuje vám tak príjemný pocit z jazdy.

     Pre väčšiu bezpečnosť je výťah opatrený senzormi, ktorý v prípade narazenia na prekážku sedačku okamžite zastaví. K jednoduchej obsluhe bol vyvinutý joystick a ľahké vystupovanie aj nastupovanie vám zaručí inovatívny dizajn stupačky na nohy.

          Medzi jedny z najdokonalejších schodiskových výťahov pre priame schodiská patrí aj schodisková sedačka HomeGlide, ktorá umožňuje každý deň tisíckam ľudí po celom svete neobmedzený pohyb medzi poschodiami svojich domov.

     Sedačka je vďaka svojej dostatočnej šírke, polstrovanie, opierkami na ruky, bezpečnostnému pásu a schodíkom na nohy naozaj komfortné a bezpečná.

     Pre priama schodisko je tiež veľmi obľúbená moderná sedačka Paraler, ktorá má nosnosť až 150 kg. Profil jej jazdnej dráhy je koncipovaný tak, aby na schodisku, zaujímala čo najmenší priestor.
    
     Veľmi elegantné a spoľahlivú sedačkou s vysokou bezpečnosťou prevádzky je tiež schodiskový výťah ONE, ktorý sa hodí pre všetky typy schodísk. Jazdná dráha je konštruovaná z jednej oceľovej rúrky, ktorá presne kopíruje tvar schodiska a sedačka sa po tejto dráhe pohybuje úplne ticho.

     Pre všetky schodiska a vhodná aj pre exteriér je tiež elegantný a spoľahlivá sedačka TWO, ktorá sa ticho pohybuje po svojej jazdnej dráhe a v sklopenom stave na schodisku zaberá veľmi málo miesta. Sedačky ONE a TWO ponúkajú najlepší pomer vysokej kvality za priaznivú cenu.
    
     Schodiskové sedačky, plošiny a domáce výťahy ponúka spoločnosť Garaventa Lift sro špecializujúca sa na prekonávanie architektonických bariér. Jej klientmi sú súkromné osoby aj uvedomelé firmy a inštitúcie, ktoré myslia na zdravotne postihnuté osoby alebo na mamičky s kočíkmi.

     Spoločnosť inštaluje sedačky už takmer 20 rokov, a to predovšetkým od výrobcu Thyssen. V polovici tohto roka spoločnosť Garaventa Lift uzavrela tiež zmluvu o výhradnom zastúpení v ČR s Holandským výrobcom sedačiek OTOLIFT, ktorá vyrába veľmi kvalitné sedačky s jedinečným dizajnom za veľmi konkurencieschopnú cenu.

     Odborníci z Garaventa Lift vám pomôžu vybrať ekonomicky dostupné a dostatočne komfortné riešenie priamo na mieru vašim potrebám. Viac informácií o spoločnosti Garaventa Lift sro a celý jej sortiment nájdete na www.garaventalift.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára